Valpekurs

Innendørs valpekurs Stavanger og Sandnes.

Å delta på valpekurs er en uvurderlig investering både for deg selv og din valp. Det gir deg muligheten til å bygge et solid samspill med valpen din fra en tidlig alder, etablere gode rutiner og lære viktige ferdigheter.
Vi legger stor vekt på å hjelpe eierne til å forstå hundens tenkemåte, samt gi dere verktøy og teknikker for å drive positiv trening med valpen. Vårt mål er å gi dere den beste og mest riktige starten på valpens liv.

 

En hunds formbarhet er på sitt høyeste som valp, og derfor er det avgjørende å starte treningen så tidlig som mulig. Hos Top Dog Akademiet valpekurs vil vi sørge for at du og valpen tar riktig vei fra starten av. Kurset er spesielt tilpasset valper fra ca. 12 uker til ca. 6 måneder, og gir en unik mulighet til å legge et solid grunnlag for valpens fremtidige utvikling.

Under valpekurset vil du og din valp få tilgang til et innendørs oppvarmet lokale med kunstgress og dempet underlag. Vi tilbyr en rekke øvelser og teknikker som vil bidra til å styrke samspillet mellom deg og valpen din, samt etablere gode rutiner for fremtiden.

Som en hyggelig avslutning på kurset vil vi arrangere en gradueringsseremoni, der valpene får utdelt diplom og vi tar et minneverdig gradueringsbilde. Hos Top Dog valpekurs får du og din valp en unik opplevelse som vil legge et solid grunnlag for videre trening og utvikling.

Hos oss vil du lære hvordan du kommuniserer med valpen din og styrker båndet gjennom positiv trening fra tidlig alder. All trening vil bli tilrettelagt utifra rase, alder og kunnskap de kan fra før.

Målet med kurset er at du skal få en hund som skjønner innlæring av øvelser, forståelsen av øvelser, liker å jobbe sammen med deg og du vil ha verktøy til å mestre hverdagen og ha det gøy sammen med din valp.

Jo mer du lærer sammen med din valp og forståelsen av dens adferd gjennom trening, dess større blir gleden av å ha hund. Det er ingenting som gleder mer enn å få kontakt med valpen din og vokse sammen med den mens den lærer.

Et kvalitetskurs vil ikke bare støtte deg på reisen, men sørge for at du koser deg underveis.

Vi møtes 6 kvelder og hver kveld blir det innføring i nye øvelser. Når kurset er over vil du ha fått  masse lærdom om hvordan du skal trene og kommunisere med valpen din og vite veien videre.

Alle våre kurs går innendørs i Top Dogs Treningssenter med kunstgress.

På Top Dog Akademiet har vi høy trivsel for alle. Velkommen til oss.

 

Vi vil gi deg gode verktøy for å lære grunnferdigheter som:

 • Kontakttrening
 • Sitt
 • Dekk
 • Bli
 • Innkalling
 • Båndtrening / Passeringstrening
 • Håndteringstrening
 • Ro trening
 • Belønningsformer
 • Hvordan styre valpens energi Sosialisering
 • Miljøtrening
 • Valp i hjemmet
 • Valp på tur
TA MEG TIL BOOKING

Valpekurs hos TOP DOG AKADEMIET

Hos Top Dog Akademiet er vi opptatt av at hund og eier skal ha forståelse av læring gjennom positiv trening. Vi strekker oss langt for våre kursdeltakere og hver en blir sett hos oss. Enten du har en valp eller voksen hund som trenger veiledning kan vi hjelpe deg. 

Vi har lang erfaring og jobbet med alle typer raser og utfordringer. 

Våre kurs er bygget opp gjennom flere års erfaring slik at du og din hund skal lykkes!!