Team Top Dog

Top Dog Akademiet er etablert og drives av Tvillingene Aina Fatland Røine og Line Fatland Frøystad.

Vår store lidenskap er hund og hundetrening. Vi er 6 ganger Norgesmester i hundedressur og har over 28 erfaring som hundetrenere. Vi ønsker å dele våre treningsmetoder som er bygget på vår erfaring.

Både for  hverdagshunden og konkurransehunden. Vi bruker positive, enkle metoder som gjør at du vil lykkes med din hund.

Vil du lære fra oss? Meld deg på kurs. Vi har både Fysiske og Onlinekurs for å hjelpe deg.

 

Vi er begge utdannet instruktører gjennom Norsk Kennel Klubb, og har sittet som leder for lydighetsutvalg og styre i hundeklubb i flere år. Vår drøm har alltid vært å starte vår egen hundeskole. Gi videre vår kunnskap som vi har opparbeidet gjennom alle de årene vi har drevet med hund og hundetrening.

Vi har begge to vært på landslaget i lydighet i flere år. Og har flere meritter innen lydighetsporten med våre hunder. Til sammen har vi 6 stk gullmedaljer i Norgesmesterskap, Verdensvinner, Lag gull VM, Nordisk og Nordisk bronsemedalje. Norges mestvinnende hund flere år og mye mer.

Gode veiledere

Vår visjon med Top Dog Akademiet er å skape et hundesenter hvor alle hunder og mennesker er velkomne og vil bli sett. Her ønsker vi å dele videre vår kunnskap som vi har opparbeidet oss gjennom 28 års erfaring som hundetrenere.

Vårt fokus er å skape et unikt samarbeidet mellom hund og eier. Hos oss vil du lære alt du trenger å vite om hund og positiv hundetrening. Dette vil forsterke samspillet og veien mot en lydig, trygg og veloppdratt hund som passer inn i din hverdag.

Håper vi kan bli kjent med deg og din hund på en av våre kurser.
Velkommen til Top Dog Akademiet